Starity

The Game ágyba bújt Kardashianékkal?

2016. augusztus 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper legújabb dalában arról vall, hogy Amerika leghíresebb családjából három tag is „megvolt” neki.

hirdetés

The Game augusztus 13-án tette közzé legújabb, Sauce címet viselő DJ Khaleddel közös szezeményét, melyben fellelhető a then I fucked three Kardashians sor, mely magyarul annyit tesz: aztán ágyba vittem három Kardashiant.

Természetesen azóta is folynak a találgatások, hogy mennyi valóságalapja lehet az állításnak, ugyanis nem titok, hogy a rapper jó kapcsolatot ápol a híres famíliával, így a sorok egyaránt vonatkozhatnak Kimre, Kourtney-ra és Khloe-ra, tágabb értelemben véve pedig közzéjük sorolhatjuk Jenneréket (Krist, Kendallt és Kylie-t) is.

A dal megjelenése után úgy nyilatkozott a TMZ-nek egy forrás, miszerint Kimet korábban gyengéd szálak fűzték a rapperhez, aki egyébként Khloe-hoz áll a legközelebb a családból. Egyes vélekedések szerint The Game csak „szájhősködött” a dalban, ám mindenesetre érdekes tény, hogy a dal megjelentetése előtt Kanye West jóváhagyását kérte szerzeményére, aki rábólintott a feleségére nézve is ominózus sorokra...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek