Starity

Lola nem hajt a kitűnőre

2010. október 03. 08:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lola, azaz Korsós Judit idén nyáron új iskolába iratkozott. A kommunikációs főiskoláját lecserélte az idegenforgalmira, ugyanis ez a szakirány sokkal jobban érdekli őt.

hirdetés
Lola nem hajt a kitűnőre

A felvételi sem zajlott könnyen, mondta Lola, aki először – tévedésből – régebbi elérhetőségét adta meg, így két nappal később kapta meg a jó hírt:  felvételt nyert új iskolájába. Sajnos a gólyatáborba sem sikerült eljutnia, mert legújabb klipjét forgatta. Emiatt eleinte senkit sem ismert évfolyamtársai közül, akik azóta már megállítják az iskola folyosóján, és a sztárok kulisszatitkairól faggatják.

Korsós Judit nemrég a Maximának nyilatkozott jövőbeli terveiről: „Nem hajtok a kitűnőre, viszont jó lesz új dolgokat tanulni.” Az extinisztár reméli, hogy gyakorlati órákon is részt vehet majd, mivel szeret új ételeket megkóstolni és elkészíteni. Emellett nagy álma még, hogy a főiskolát befejezze, annak ellenére, hogy nehéz összeegyeztetni a fellépéseit és tanóráit: „Koncertet nem mondok le, de általában előre szólok a vizsgaidőszak miatt a koncertszervezőknek.” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek