Starity

Varga Bernadett a Megasztár első kiesője

2010. október 03. 08:08   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak 12-en vannak a Megasztár legjobbjai között. Varga J. Bernadett és Szeleczki Dávid között kellett döntenie a zsűrinek. Ők pedig Dávidban több fantáziát láttak, így Bernadett búcsúzott a versenytől.

hirdetés
Varga Bernadett a Megasztár első kiesője

Varga J. Bernadett esett ki elsőként a Megasztár tehetségkutató műsorból. A TV2 azonban most sem hagyhatta szó nélkül az X-Faktort. Friderikusz Sándor többször is hangot adott véleményének, miszerint milyen nagy kár éri a nézőket azzal, hogy szombaton, főműsoridőben két tehetségkutató is megy. Így a nézőktől elveszik a választás lehetőségét,  akik „kénytelenek” egy műsor mellett letenniük a voksukat.

Friderikusz megjegyezte, hogy szívesen leülne ezt a problémát megbeszélni a programigazgatókkal, hátha valamelyik csatorna meggondolja magát, és másik napra teszik a show-t.

Azonban az RTL Klub eddig sem nagyon törődött a TV2 kritikájával, és biztos, hogy az X-Faktor marad a szombati estékre, hiszen amióta elindult a műsor, a győzelmük töretlen.

Ráadásul az X-Faktor adása újabb szakaszba érkezik. Jövőhéten dupla adással jelentkezik a Mentorház, ahol az egyelőre még 24 produkciónak újra bizonyítania kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek