Starity

Duettre készül Rihanna és Katy Perry

2010. október 03. 08:08   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna éppen legújabb albumán dolgozik, és egy interjúban azt is elárulta, hogy Katyvel éppen egy közös duetten gondolkoznak.

hirdetés
Duettre készül Rihanna és Katy Perry

Rihanna és Katy Perry már régóta a legjobb barátnők, közös számot azonban még nem készítettek. Rihanna éppen legújabb lemezén dolgozik, a duett valószínűleg csak a későbbiekben lesz hallható.  

A barbadosi szépséget egy interjúban új lemezéről faggatták, ahol elárulta, hogy a Loud lesz a tökéletes 5. album.  „Ami annyira tökéletessé teszi majd, hogy minden szám egyedi lesz, és »rihannás«, olyan, amilyet senki más nem tud csinálni” – nyilatkozta az  énekesnő.

Később aztis elmondta, hogy Katy Perryvel éppen arról beszélgetnek, hogy készíthetnének közösen egy slágert.

A lemez előfutáraként megjelent Only Girl már elérte a Billboard Hot 100 lista 3. helyét, és hamarosan debütál a második klipes dal is, ami a What's My Name címet viseli. A nemrég kiszivárgott Who's That Chick azonban nem erre a lemezre készült. 

A végleges tracklista már nyilvános, és nem szerepel rajta közös duett Katyvel; azonban a közeljövőben sort kerítenek a közös munkára, és az eredmény biztosan vicces és ütős lesz.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek