Starity

Hat év után új stúdiólemezt dob piacra Craig David

2016. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre bejelentette visszatérését a brit énekes. Legújabb korongja még idén a boltok polcaira kerül.

hirdetés

Pontosan hat év telt el Craig David legutóbbi, Signed Sealed Delivered címre keresztelt stúdióalbumának megjelenése óta, így nem csoda, hogy a rajongók már nagyon várták, hogy végre valami újat is halljanak kedvencüktől. Szerencsére már nem sokáig kell türelmesnek lenniük, hiszen az énekes bejelentette, hogy még idén megjelenteti soron következő, immár hatodik lemezét.

A korong a Following My Intuition címet kapta, és várhatóan szeptember 30-án jelenik meg az üzletek polcain és a nagyobb streaming szolgáltatók kínálatának sorában. Craig saját bevallása szerint visszatért a gyökereihez a lemez készítésekor, és egy olyan anyagot hozott össze, amire nagyon büszke.

Visszatértem a 16 éves, éhes és szenvedélyes kölyök módba, és olyan dalokat készítettem, amikre igazán büszke vagyok. Olyan zenét szerettem volna, amit régóta kértek és vártak tőlem, ami az intuícióimat követve a legjobb helyről érkezik

– nyilatkozta a közeljövőben való megjelenés kapcsán az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek