Starity

Az Egyesült Államok felé vette az irányt CL

2016. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal k-pop idol, CL a nemzetközi piacot célozza meg: Lifted című dalával hivatalosan is debütált az USA-ban.

hirdetés

A rajongók közel két éve tudják, hogy a 2NE1 vezetője, CL amerikai szólódebütálásra készül. Ennek kapcsán a minap közölte a YG Entertainment a jó hírt, hogy a nagy nap közelebb van, mint gondolnák.

CL első - egyben debütáló - digitális kislemeze Lifted címmel végül augusztus 19-én jelent meg, a hozzáforgatott videoklippel karöltve - s ezzel hivatalosan is bemutatkozott az Államokban. Maga a dal egy hip-hop és reggae stílus keverékére emlékeztető nótára sikeredett, amihez pörgős, bulizós rövidfilm készült.

A dalt egyébként CL, Teddy és Asher Roth írta, a produceri feladatokat Teddy látta el. A klipet pedig Dave Meyers rendezte, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Rihanna, Britney Spears, Jay Z, Katy Perry vagy éppen Missy Elliott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 25 éves idol első lemezének megjelenése mikorra várható, de valószínűleg nincs messze, hisz a Lifted az album előfutára is volt egyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek