Starity

Szíj Melinda családi drámája

2010. október 03. 15:03   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megasztáros Szíj Melinda férje nem szeretné, hogy kedvese az énekléssel foglalkozzon, ezért válással fenyegeti őt.

hirdetés
Szíj Melinda családi drámája

A magyar Susan Boyle-ként ismert Szíj Melinda nagy családi drámába keveredett, ami kihatott a szombat esti Megasztár-fellépésére is. A csodálatos hangú 41 éves hölgy a férje miatt búslakodott, aki nem támogatja énekesi karrierjét.

A férfi választás elé allította az aranytorkú kedvesét, ha az éneklést választja, akkor elhagyja őt. Tehát a „szerető” férj romba tiporná kedvese 25 éve dédelgetett álmait, és visszaállítáná őt a tűzhely elé, mondván, hogy ő nem fog vigyázni a gyerekekre, mert az az asszony dolga. A férjről érdemes még tudni, hogy munkanélküli, és egész életében a jól kereső Melinda tartotta el őt. Valószínűleg azért nem szeretné, hogy felesége elismert énekesnő legyen, mert Melinda gyorsan találna magának egy olyan férfit, aki szereti és tiszteli őt.

A szombat esti Megasztár közben a műsorvezetők és a zsűritagok is próbálták rábeszélni Melindát, hogy ne adja fel az énekesi karrierjét egy, Mester Tamás szerint „hülye” férfi kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek