Starity

Íme Johnny Depp lányának első filmelőzetese

2016. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: NóraMészáros

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alma nem esik messze a fájától: erre tökéletes példa Lily-Rose és édesapja, Johnny Depp.

hirdetés

Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp-et már ismerhetjük a Chanel parfüm, a N°5 L’EAUl arcaként. A 17 éves lány édesapjához hasonlóan színészi karriernél bontogatja szárnyait, első filmjében az Oscar-díjas Natalie Portmannel játszanak együtt, a Planetarium című filmben.

A harmincas években játszódó történetben, Natalie és Lily-Rose egy testvérpárt alakítanak, akik képesek kapcsolatba lépni a szellemekkel, állításuk szerint. Egy szellemidézéssel pedig sikerül annyira lenyűgözniük egy rendezőt, hogy az rögtön filmet akar róluk készíteni.

Johnny Depp lányát maga Natalie Portman ajánlotta a rendezőnek, Rebecca Zlotowskinak, mert szerinte Lily-Rose és közte hatalmas a hasonlóság. A film különlegessége, hogy mindkét színésznőnek franciául kellet beszélnie a filmben, ám szerencsére ez nem okozott problémát sem a Franciaországban élő Natalie-nak, sem Lily-Rose-nak, hiszen anyukája, Vanessa Paradis, francia énekesnő révén tökéletesen beszéli a nyelvet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek