Starity

Újra összeállt a Gloriana

2016. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban írtunk arról, hogy feltehetően feloszlott a Gloriana együttes, ám úgy néz ki, ez még sincs így. A duó ugyanis nemrég színpadra lépett.

hirdetés

Májusban úgy tűnt, hogy feloszlott a Gloriana, ugyanis az eredetileg négytagú együttes akkor már csak kéttagú volt, sőt, a vezető énekes is új szólódalokat készített. Tom Gossin Bandcamp-oldalára töltötte fel szólószerzeményeit, ez pedig mindenkiben azt az érzést erősítette, hogy bizony feloszlott a duó. Ám ez koránt sincs így, mivel a srácok augusztus 25-én, a Country on the Coast nevű rendezvényen felléptek, mi több, úgy tűnik, hogy új dalok is készülnek a közeljövőben.

Január óta ez az első fotó az együttes Facebook-oldalán

Nem tudni viszont, hogy női hangot is keresnek-e a csapatba, hiszen korábban Cheyenne Kimball és Rachel Reinert adták a női vokált – előbbi 2011-ben, utóbbi pedig idén hagyta ott a zenekart.

Tom Gossin és Mike Gossin a Gloriana neve alatt folytatják tovább a zenélést, Cheyenne terveiről ezzel szemben nem tudni semmit. 2013-ban úgy volt, hogy visszatér a szólóénekléshez, ám új dalokat azóta sem adott ki. Rachel Reinert viszont gőzerővel készíti bemutatkozó szólóalbumát, ám azt nem tudni, hogy milyen műfajban szeretne a továbbiakban tevékenykedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek