Starity

Visszatért a Spica

2016. augusztus 29. 09:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel kétéves szünet után új, Secret Time című digitális kislemezzel jelentkezik a Spica – a címadó dalhoz pedig klip is készült.

hirdetés

Eredetileg áprilisi visszatérést tervezett a Spica, de a dátumot eltolták. Augusztus 16-án jó hírt közölt az ügynökségük, és így nyilatkozott a formáció visszatérésével kapcsolatban:

Secret Time címmel jelenik meg a Spica új dala, valamint augusztus 25-én megkezdődnek a promóciók. A koncepció tökéletesen illik a csapathoz, és tükrözni fogja a hosszú szünet kemény munkáját.

A Spica utoljára a You Don't Love Me című digitális kislemezét tette közzé legutóbb, amit 2014 augusztusában a GHOST követett. A tagok ezt követően főként egyéni tevékenységükre fókuszáltak, így a rajongók nagyon izgatottak ennyi várakozás után. 

Mint említettük, a formáció új digitális kislemeze végül Secret Time címmel jelent meg augusztus 24-én. A pop / R&B jegyeit viselő névadó dalhoz retro stílusú kisfilm készült, a dal producerei pedig Andreas Oberg, Pontus Frisk és Graciela Chin A Loi voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek