Starity

Megjelent Ingrid Michaelson új lemeze

2016. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: justanarianafan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ingrid Michaelson Everybody című dalával robbant be a köztudatba, és bár azóta nem sikerült kiemelkedő sikereket elérnie, továbbra is ugyanolyan odaadással és lelkesedéssel írja dalait. Legújabb, It Doesn't Have To Make Sense névre keresztelt korongja pedig nem is lehetne erre jobb bizonyíték.

hirdetés

Ingrid zenei szempontból igen termékenynek mondható, hiszen az elmúlt 10 évben 6 nagylemezt készített el, összesen több mint 90 dallal, melyek közül rengeteg felcsendül híres filmekben és sorozatokban: a The Way I Am és a Maybe a Grace klinikában is hallhattuk, Everybody címre keresztelt dalát pedig a Miley Cyrus főszereplésével készült L.O.L. című filmben is kifülelhettük.

Az énekesnő dalainak hangzásvilága az évek során nem sokat változott, könnyedek és melankólikusak, az idő múlásával pedig egyre kifinomultabb és felnőttesebb dalszövegek társultak a zenéhez.

Ingrid egyébként az elmúlt két évben sok megpróbáltatáson ment keresztül: nemcsak elvesztette édesanyját, de a házassága is tönkrement. Az énekesnő úgy döntött, új albumán keresztül megosztja rajongóival azokat az érzéseket, amiket legnehezebb időszakaiban érzett.

A lemez borítója

Az album címét olyasvalami inspirálta, amit nemrég tanultam. Próbáltam megkeresni az értelmet az életemben jelen lévő hullámvölgyekben, de nem sikerült. Amikor pedig felhagytam ezzel, jobban éreztem magam. Megszerettem a fogalmat, miszerint nem kell megmagyarázni és meghatározni minden egyes dolgot. Nem kell, hogy értelme legyen!

Az énekesnő több mint 30 dalt írt az albumra, melyek közül végül csak 10 került fel rá, és méltán lehet elégedett és büszke a végeredményre.

Elég nehéz volt választás, de szerintem mind tíz helyes döntés volt. A dalok tükrözik azokat a különféle helyeket, ahol az elmém és a szívem járt az elmúlt két évben.

 Az album első kislemeze a Hell No még áprilisban debütált, a dalról pedig Ingrid elárulta, hogy nem csupán egy, hanem több párkapcsolatról is szól. Az énekesnő azt is bejelentette, hogy októberben turnéra indul, melynek állomásai a Hell No Tour néven futnak majd.

Az It Doesn't Have To Make Sense album ingyenesen elérhető többek között a Spotify-on és a YouTube-on is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek