Starity

Barbee Katy Perryvel találkozott

2010. október 03. 16:04   |   Szerző: itsbarbii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok rajongóval együtt, Barbee jelen volt Katy Perry budapesti fellépésén október elsején. Barbee már nagyon várta, hogy találkozzon Katyvel.

hirdetés
Barbee Katy Perryvel találkozott

Mint tudjuk, Katy Perry nálunk járt. Ezt nemcsak a sok rajongó, hanem a tinisztár, Barbee is örömmel fogadta, és el is ment a koncertjére.

A koncerten készült közös kép, és Barbee névreszóló aláírást is kapott Katytől, valamint néhány mondatot tudott is beszélni vele. Barbee a képeket a Twitteren osztotta meg a követőivel. A koncert után Adrienn gratulált Katynek, és megkérdezte, hogy igaz-e az a hír, miszerint jövőre is jön koncertezni; a válasz pedig igen volt.

Majd Barbee megdícsérte Katyt, hogy milyen szép, mire Katy így reagált: „Nem, te vagy a szép! És cuki a neved!”. Ezt az aláíráshoz írt szövegben is leírta neki Katy, ugyanis a tinisztár jegyén ez áll az autogram mellett: „Barbee Cute Yee Kisses Katy Perry”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek