Starity

Mark Sheppard megmutatta a kislányát

2016. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei VanCon-on különleges vendég csatlakozott az Odaát színészeihez.

hirdetés
Mark Sheppard megmutatta a kislányát

Különleges vendég lepte meg azokat az Odaát-rajongókat, akiknek lehetőségük nyílt ellátogatni a legutóbbi Supernatural Conra, Vancouverbe. A rendezvény augusztus 26-a és 28-a között várta a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat, akiknek ott töltött idejét a show színészei biztosan csak jó élményekkel gazdagították. 

Azon kívül, hogy az eddigiekben az idősebb Winchestert alakító Jensen Ackles hangjával ejtette ámulatba a nézőket, a sorozat Balthazarjaként ismert Sebastian Roché Misha Collinsszal, Rob Benedicttel, valamint sok más sztár mellett Briana Buckmasterrel karöltve tett róla, hogy egy percre se unatkozzanak a résztvevők – ez utóbbit Billy Moran is megörökítette Twitter-oldalán. 

A háromnapos rendezvény legédesebb momentuma kétségtelenül az volt, amikor a sorozatban csak a Pokol Királyaként ismert Mark Sheppard megmutatta tündéri kislányát a vendégeknek. Az egyik rajongó Facebook-oldalára is feltette az imádnivaló fotókat, amelyek így azokhoz is eljutottak, akiknek nem volt lehetősége ellátogatni a Con-ra és személyesen megnézni a csöppséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek