Starity

Ma estétől kezdve hazánkban is látható lesz a népszerű posztapokaliptikus sorozat

2016. augusztus 30. 14:02   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014. június 22-től vetíti a TNT amerikai csatorna az egyik legjobb sorozatát, a The Last Shippet, aminek a vetítési jogait nemrég megvette a Viasat6.

hirdetés

A téma alapjául William Brinkley 1988-ban kiadott The Last Ship című regénye szolgál. A történet középpontjában az USS Nathan James haditengerszeti hajó legénysége és egy olyan világméretű járvány áll, ami az emberiség többségének a halálát követeli.

A Nathan James-hajó egy 4 hónapos kiküldetésen vesz részt, fedélzetén egy híres kutatóval, Dr. Rachel Scottal. Az északi-sarkkörön azonban támadás éri a csapatot, és kiderül, hogy a tudósok egy halálos vírus ellenszerét kutatják, ami a bolygó 80%-át kiírtotta. Chandler kapitány és legénysége ráeszmél, hogy egyedül ők képesek felvenni a harcot, és küzdeni kell a túlélésért, miután nemcsak az amerikai elnök halt meg, de a kormányzatok is megbuktak, a világon káosz, fejetlenség, és brutalitás uralkodik. Hőseink útnak indulnak megmenteni a megmaradt emberiséget...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek