Starity

Ma startol el a Nyerő Páros

2016. augusztus 29. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este kerül először képernyőre az RTL Klub új realityje, melyben nyolc ismert sztárpár költözik össze.

hirdetés

Nyolc pár, három hét, izgalmas megmérettetések – ezt ígéri a ma startoló Nyerő Páros. A műsorban a hazai sztárvilág krémje költözik össze, hogy kiderüljön, melyikük a legjobb páros. A show keretein belül a pároknak – akárcsak a magánéletben – együtt kell boldogulniuk, hogy versenyben maradjanak, miközben számos újdonságot tudhatnak meg egymásról. 

A feladatok előtt a szerelmeseknek dönteniük kell, mennyit szánnak a közös kasszából párjuk győzelmére szavazva. Amennyiben jól teljesítik a kihívásokat, sokáig játékban maradhatnak, ám ha elbuknak, akkor nemcsak a pénzt, hanem a kapcsolatukba vetett hitüket is elveszíthetik, ugyanis a megmérettetések során ügyességük és tudásuk próbára tétele mellett szerelemből is „vizsgáznak”.

A műsor ma este, 18:55-kor kerül képernyőre, melynek keretein belül Gergely Róbert & Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter & Róka Adrienne, Kovács Dóri & Király Péter, Papp Gergő & Juhász Judit, Peller Anna & Lukács Miklós, Pumped Gabo & Sebestyén Ágnes, Szabó Zsófi & Kis Zsolt, valamint Valkó Eszter & Radócz Péter szállnak versenybe a legjobbnak járó díjért.

Vajon melyikük bizonyul a legjobbnak? I Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek