Starity

Ma startol el a Nyerő Páros

2016. augusztus 29. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Ma este kerül először képernyőre az RTL Klub új realityje, melyben nyolc ismert sztárpár költözik össze.

hirdetés

Nyolc pár, három hét, izgalmas megmérettetések – ezt ígéri a ma startoló Nyerő Páros. A műsorban a hazai sztárvilág krémje költözik össze, hogy kiderüljön, melyikük a legjobb páros. A show keretein belül a pároknak – akárcsak a magánéletben – együtt kell boldogulniuk, hogy versenyben maradjanak, miközben számos újdonságot tudhatnak meg egymásról. 

A feladatok előtt a szerelmeseknek dönteniük kell, mennyit szánnak a közös kasszából párjuk győzelmére szavazva. Amennyiben jól teljesítik a kihívásokat, sokáig játékban maradhatnak, ám ha elbuknak, akkor nemcsak a pénzt, hanem a kapcsolatukba vetett hitüket is elveszíthetik, ugyanis a megmérettetések során ügyességük és tudásuk próbára tétele mellett szerelemből is „vizsgáznak”.

A műsor ma este, 18:55-kor kerül képernyőre, melynek keretein belül Gergely Róbert & Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter & Róka Adrienne, Kovács Dóri & Király Péter, Papp Gergő & Juhász Judit, Peller Anna & Lukács Miklós, Pumped Gabo & Sebestyén Ágnes, Szabó Zsófi & Kis Zsolt, valamint Valkó Eszter & Radócz Péter szállnak versenybe a legjobbnak járó díjért.

Vajon melyikük bizonyul a legjobbnak? I Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek