Starity

Jane the Virgin: Mire számíthatunk a harmadik évadban?

2016. szeptember 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 17-én a harmadik évaddal folytatódik a The CW sikersorozata, melyben hat nagy kérdésre kell választ kapnunk. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Jane the Virgin: Mire számíthatunk a harmadik évadban?
Fotó: The CW

1. Hogyan alakul Anezka és Petra sorsa?

Vajon az ördögi ikernek mennyi időre sikerült eltűntetni a képből Petrát? És mi volt pontosan ezzel a terve? Azt már tudjuk, hogy a börtönben ülő anyával szövetkezett az esetlen, beteges lány, de hogy pontosan mi volt a tervük, azt nem mondták el. Elcsábítani Rafaelt és teherbe esni? Vagy csak házasságra kényszeríteni a gazdag srácot? Vagy az egész bosszú csak Petra ellen irányul, mert nem volt hajlandó az anyja helyett elvinni a balhét? 

Ki és mikor fog rájönni a cserére? Talán Jane-nek fog feltűnni, hogy Petra kicsit más lett? Vagy Rafael végre rájön, hogy ha Petra valamit eldöntött, akkor nem gondolja meg magát? Na és az ikrek hogy fogadják? Ha túl sokat sírnak az állítólagos anyjuk közelében, talán valaki felfigyel rájuk?

Vajon Anezka végül beilleszkedik a Villanueva családba? I Fotó: Instagram / Yael Grobglas

2. Michael életben marad vagy ennyi volt számára?

Bár a forgatási képeken szerepel, és a stáb 90%-a #TeamMichael-rajongó, egy szappanoperában sosem lehet tudni pontosan, mi fog történni. Lehet, csak azért forgat, mert visszaemlékezéseket készítenek a karaktere szereplésével. Vagy mégsem? Vajon az alkotók be merik vállalni, hogy kiírnak egy főszereplőt? Erre elég kicsi az esély, de azért mégsem tud megnyugodni az ember. 

És mi lesz, ha életben marad? Teljesen egészéges lesz? Esetleg várható bénulás, hosszú távú kényszerpihenés az intenzíven vagy amnézia?

Vajon mire számíthatunk? I Fotó: Instagram / Gina Rodriguez

3. Mi lesz Mateóval és az ikrekkel?

Mivel Jane és Michael összeházasodtak, mi lesz most a gyerekkel? Bár Rafael a kicsi biológiai apja, lesz-e ideje vele foglalkozni? Mennyire fogja ez zavarni a házaspárt? Ralf igazán törődhetne már Petra gyerekeivel, és ideje lenne végre kiszeretnie Jane-ből, valamint időszerű lenne, hogy megbocsásson Petrának.

Ja, várjunk! Ő jelenleg némán és bénán fekszik egy kórházi ágyban.. Talán pont ez hozza össze újra a párt? Rafael rájön, hogy nem tudná elveszíteni Petrát? Vagy ennyire kőből van a szíve és tovább teper egy (már férjes) asszony után?

Fotó: Instagram / Gina Rodriguez
Fotó: People Magazine

4. Xiomara megtartja a babát?

Xo elég felelőtlen volt mikor lefeküdt az exe egyik főellenségével. Bár ez a lépés önmagában még semmit nem jelent, hiszen két egyedülálló egyén egymásra találásáról beszélünk, de egy szappanoperához méltó fordulat következett be – természetesen rögtön teherbe is esett a nő.

Megtartja hát a babát vagy sem? Ha igen, elmondja a gyerek apjának vagy úgy dönt, képes lesz újra felnevelni egy gyereket, miközben ő maga sem nőtt még fel teljesen?

Fotó: Instagram / Andrea Navedo

5. Van még esély Rogelio számára?

Nagyon sok rajongó szeretné, ha Xiomara és Rogelio végre befejeznék a „hisztit”, megnyílnának egymásnak, elmondanák a bajaikat és újra együtt lennének. Természetesen az új szeretők és egy nem tervezett baba is bejött a képbe, így most csak még inkább fennáll a kérdés, hogy lesz-e valami köztük újra.

Ha igen, mikor és mennyi időre? Végre örökre egymásra találnak, vagy lesz még pár félrekacsingatás. Kell-e ez nekik? Tudnak-e egymás nélkül élni? Vagy meg tudnak-e lenni egymás mellett, mint egy pár? Esetleg már örökre vége köztük mindennek?

6. Rose és Luisa újra együtt?

Mint kiderült, Rose csak megjátszotta a halálát, és végig jelen volt, mint Susanna Barnett. Most viszont végre felfedte magát szerelme előtt, és arra kéri, szökjenek meg. Vajon mit tervez a nő? Tényleg szerelmes? Vagy csak kihasználja az érzelmileg instabil Luisát, hogy megszökjenek, így a máris első számű gyanúsított lesz a menekülő lány?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek