Starity

Egy dublőr halt meg Liptai Claudia helyett

2016. augusztus 29. 14:02   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liptai Claudia utolsó epizódját a Jóban Rosszban című sorozatban tegnap este láthattuk. A drámai haláljelenet veszélyes lett volna a terhes színésznőnek, ezért dublőr helyettesítette őt.

hirdetés
Egy dublőr halt meg Liptai Claudia helyett
Fotó: TV2

A 43 éves szinész-műsorvezető nemrég forgatta utolsó jeleneteit a Jóban Rosszban című sorozatban. Egy szakasz zárult le az életében azzal, hogy a karaktere, Alexa meghalt, de nem fog unatkozni, ugyanis rengeteg munka vár még rá, hiszen két műsor is érkezik a képernyőre Claudia szereplésével: az Extreme Activity és a Sztárban Sztár.

A stáb közös nosztalgiázással búcsúztatta Claudiát, akit rengeteg szép emlék köt a csapathoz.

Valaminek a vége, valamiből az utolsó, érzelmileg mindig egy felfokozottabb állapot. Sokat nevettünk és nosztalgiáztunk aznap. A Jóban Rosszban egy külön kis sziget. Sok időt töltünk együtt a forgatások alatt, mindenki tudja a másik örömét, bánatát. Nagyon jó érzés volt egy ilyen csapat tagjának lenni, jó emlékekkel és élményekkel távozom

– nyilatkozta a tévés az Origónak, és azt is elárulta, hogy Alexa drámai haláljelenetekor nem őt láthattuk a képernyőn, mert a forgatása túl veszélyes lett volna a várandóssága miatt.

Vannak helyzetek és szituációk, amelyeket dublőrökre bíznak, a feladat veszélyessége vagy a benne rejlő esetleges rizikó miatt. Egy állapotos kismamára talán még jobban figyelnek, amiért most is nagyon hálás vagyok az egész stábnak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek