Starity

Egy év házasság után válik Jana Kramer

2016. augusztus 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tuti gimi sztárjának harmadik házassága is zátonyra futott. Férjével, Mike-kal alig több mint egy éve voltak házasok, amikor úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

hirdetés

Úgy tűnik, nem Jana Kramernek való a házasság, ugyanis amilyen elánnal beleveti magát kapcsolataiba a színésznő, olyan gyorsan jön a hideg zuhany. A 32 éves barna hajú szépség tavaly májusban állt oltár elé szerelmével, Mike Caussinnal, ám a közelmúltban bejelentették szakításukat, kapcsolatuk végére pedig hivatalosan is pontot kívánnak tenni a válás által.

Jana és Mike egyébként 2014-ben ismerkedtek meg, a férfi pedig mindössze négy hónapnyi randizás után húzott gyűrűt párja ujjára az év decemberében. Életüket tavaly májusban kötötték össze, szerelmük gyümölcse, Jolie Rae Caussin pedig január 31-én jött a világra.

Ez egy nagyon nehéz időszak Jana számára, hiszen az elsődleges szempont az életében az, hogy hét hónapos kislánya mellett legyen

– idézi az E! News egy forrás szavait.

Mint említettük, nem ez volt az első házassága a színésznőnek, ugyanis 2004-ben állt először oltár elé, amikor hűséget fogadott Michael Gambinónak Las Vegasban, ám néhány hónap múlva beadta a válókeresetet. Hat évvel később, 2010. július 4-én Johnathon Schaech mellett állapodott meg, egy hónappal később aztán rájöttek, hiba volt beleugrani a házasságba. Később Brantley Gilbert is eljegyezte a színésznőt, aki aztán – ha rövid időre is – Caussin mellett horgonyzott le, de ahogy látható, kapcsolatuk nem bírta ki az idő próbáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek