Starity

Dalpremier: Of Mice & Men – Contagious

2016. augusztus 30. 08:08   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb dal került nyilvánosságra a Cold World című albumról, mely néhány hét múlva kerül a boltok polcaira.

hirdetés

Szeptember kilencedikén jelenik meg az Of Mice & Men negyedik nagylemeze Cold World címmel, amelyről már két dalhoz is készült kisfilm: először a Pain sötét hangulatú klipje, pár napja pedig a Real sokatmondó videója látott napvilágot.

Az együttes jelenleg is turnézik, ám munkájuk közel sem egyszerű az énekes, Austin Carlile egészségügyi állapota miatt. Az frontember nemrég a Rolling Stone magazinnak adott interjút, melyben elárulta, hogy a közelmúltban koncert közben omlott össze a tüdeje, ám ennek ellenére mégis végigénekelte a fellépést. A betegségével járó fájdalmak különösen az év első hónapjaiban kínozták, amikor leállt az előírt gyógyszerek szedésével – mivel a Cold World munkálatai is ekkor zajlottak az énekes negatív élményei is rányomták bélyegüket a lemezen hallható 13 dal hangulatára.

Tegnap a BBC Radio 1 műsorában csendült fel először a Contagious című szerzemény, mely azóta már a YouTube-ra is felkerült, így ti is csekkolhatjátok. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek