Starity

Adele nem kért Kardashianék vacsorameghívásából

2016. augusztus 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy a Kardashian-Jenner család Amerika leghíresebb famíliája, ám még ők sem tudják meglágyítani Adele szívét, ha ő nemet akar mondani egy vacsorameghívásra.

hirdetés

Köztudott tény, hogy Kardashianék hatalmas rajongói Adele-nek, ahogy az énekesnő is szívesen nézi szabadidejében a Keeping Up With The Kardashians című sorozatot, ám még a kölcsönös szimpátia is kevésnek bizonyult, amikor Kris Jenner lánya, Kendall nyomására meghívta magukhoz az énekesnőt, hogy költsön el velük egy vacsorát vasárnap, és kövessék együtt figyelemmel a televízió képernyőjén az MTV Video Music Awardsot.

A Mirror értesülései szerint a Grammy-díjas brit dalospacsirta passzolta a lehetőséget, döntésében pedig minden valószínűség szerint szerepet játszott az is, hogy nem szeretett volna asszisztálni Amerika kedvenc valóságshow-jában sztárvendégként.

A sorozat executive producereként Kris természetesen tisztában van azzal, hogy ha sikerül megnyerniük Adele-t a vacsorához, azzal rekordnézettséget döntenek, de Adele nem volt vevő az ötletre. Nem zárta ki a közös vacsora egy másik napon történő megtartását, de a realityben való szereplés nem az ő világa

– nyilatkozta a lapnak egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek