Starity

Különleges koncerttel készül Tarja

2016. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz éve jelent meg a Finnország hangjának is megválasztott énekesnő első szólólemeze, amely hatalmas sikernek örvendett.

hirdetés

2006-ot írtak a naptárak, amikor a Nightwish egykori énekesnője piacra dobta első önálló lemezét, Henkäys Ikuisuudesta (Breath from Heaven) címmel. A finn szépség újdonsága nemcsak azért volt különleges, mert immáron szólóban tevékenykedett, hanem azért is mert egy klasszikus albumról van szó. A karácsonyi lemez nemcsak a rajongókat, hanem a kritikusokat is megnyerte, ugyanis dupla platina minsősítésben részesült.

Tarja ennek fényében most egy különleges koncertre készül hazájában, Finnországban, amely Lahtiban kerül megrendezésre. Elmondása szerint a régi dalok mellett az új szerzemények is helyet kaptak majd a repertoárjában, sőt azt is elárulta, hogy vendégek is csatlakoznak hozzá Miia Kosunen és Suvi Åkerman személyében, akik a győztes versenyzői a The Voice Of Finland nevezetű tehetségkutatónak. Az énekesnő egyébként egy feljthetetlen show-t ígér rajongói számára, mely tele lesz meglepetésekkel.

A fellépést hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek