Starity

Selena Gomez szabadságra megy

2016. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színész-énekesnő a tavaly diagnosztizált betegsége miatt szorul pihenésre.

hirdetés

Selena Gomez tavaly októberben hozta nyilvánosságra, hogy egy gyógyíthatatlan betegséggel, a lupusszal küzd – ennek is köszönhető, hogy jó ideig nem lehetett hallani felőle, ugyanis kemoterápiára járt. Szerencsére a betegség féken tartható, ám soha nem szüntethető meg, így érthető, hogy a fiatal tehetség nagyon elfáradt legutóbbi lemeze, a Revival népszerűsítő turnéján, ezért úgy határozott, hogy a fennmaradó fellépéseket egy későbbi időpontra halasztja. Döntéséről a People magazint értesítette elsőként.

Ahogy sokan tudjátok, egy évvel ezelőtt nyilvánosságra hoztam, hogy lupuszom van. Ez egy olyan betegség, ami különbözőképpen hat az emberekre. Rájöttem, hogy a szorongás, a pánikrohamok és a depresszió mind-mind ennek a mellékhatásai, melyek egyenként is kihívás elé állítanak

– nyilatkozta Selena, majd így folytatta:

Szeretnék proaktív lenni, továbbra is az egészségemre és boldogságomra fókuszálni, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobbat azzal teszem, ha szabadságra megyek. Köszönöm szépen mindannyiótoknak a támogatást! Tudjátok, mennyire különlegesek vagytok számomra, de most arra van szükségem, hogy szembenézzek a betegséggel, és biztosítsam, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a betegséggel, és bízok abban, hogy ezáltal másokat is arra tudok ösztönözni, hogy odafigyeljenek önmagukra.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy pontosan milyen hosszú ideig lesz távol Selena a reflektorfénytől, ám az tény, hogy az elmúlt hónapokban nagyon keményen dolgozott, miközben betegsége is próbára tette a szervezetét, így mindenképpen ráfér a pihenés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek