Starity

Hivatalos: Rihanna és Drake egy párt alkot

2016. augusztus 31. 12:12   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár mindig is érezhető volt, hogy a két előadó között forr a levegő, de mióta Drake a VMA keretein belül ország-világ előtt szerelmet vallott kolléganőjének, végre nem titkolják többé viszonyukat.

hirdetés

Rihanna és Drake kapcsolata évek óta foglalkoztatja az embereket, és mindig is feltételeztük, hogy kettejük között több van barátságnál és munkakapcsolatnál. A napokban azonban lerántották a leplet a románcukról, és többé eszük ágában sem áll titkolni azt.

Abszolút egy párt alkotnak. Senki sem tudja, mennyi ideje lett ez hivatalos, egyszerűen csak úgy gondolták, hogy nem rejtegetik tovább a világ elől. Nagyon boldogok mindketten

– árulta el az ET-nek egy Rihannához közeli forrás.

 A két előadó mostanában sok értékes időt tölt egymás társaságában. A forrás azt is elárulta, hogy hétfőn a barbadosi szépség elkísérte a rappert Miamiba, ahol a Summer Sixteen névre keresztelt turné keretein belül koncerteket ad majd. A repülőútjukat megelőzően kimozdultak egy romantikus vacsorára Nobuban, New Yorkban is.

Miután a Hotline Bling sztárja az egész világ előtt bevallotta hosszú ideje tartó szerelmét, a VMA afterpartiján is együtt jelentek meg, és el sem mozdultak a másik mellől. Állítólag Drake egyetlen percre sem vette le szemét szerelméről, a buli végetérte után pedig Rihanna a rapper hotelszobájában töltötte az éjszakát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek