Starity

James Arthur ismét Budapesten ad koncertet

2016. szeptember 01. 07:07   |   Szerző: lovelife23

Arthur másodszor látogat el hazánkba, és nem csak egy, hanem rögtön három koncertet fog adni szeptemberben.

hirdetés
James Arthur ismét Budapesten ad koncertet
Fotó: Carsten Windhorst

James Arthurt sokan az X-Factorból ismerik, aminek 2012-es szériáját nyerte meg, így nem meglepő, hogy egész Európában népszerű lett.

2015. november 7-én hazánkban is adott egy nagykoncertet, amely a Budapest Sportarénában került megrendezésre, és igazán nagy sikernek örvendett, így sejteni lehetett, hogy vissza fog még térni. A magyar rajongók azonban álmukban sem hitték, hogy a következő év mit tartogat a számukra, hiszen 2016 szeptemberében három koncertet is ad a brit sztár hazánkban. 

Az első koncert szeptember 9-én kerül megrendezésre Szegeden az Összegyetemi Gólyatábor keretein belül. Itt egy viszonylag laza hangvételű bulira lehet majd számítani. A következő dátum szeptember 26-a és a budapesti Dürer kert lesz.

A közel egyórás akusztikus, intim műsor James legnépszerűbb dalait és pár feldolgozást is tartalmaz

– árulták el a szerzvezők. Erre a napra egyébként meglepően gyorsan elfogytak a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel egy második show-t is hirdettek, ami másnap, szeptember 27-én lesz megtartva.

James befejezte a második lemezével kapcsolatos utómunkálatokat, ezért érthető, hogy egy kis időt végre a rajongóival szeretne eltölteni, és talán már a lemez megjelenésének dátumát is megtudhatjuk tőle valamelyik koncertjén...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene koncert nyár
hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek