Starity

James Arthur ismét Budapesten ad koncertet

2016. szeptember 01. 07:07   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arthur másodszor látogat el hazánkba, és nem csak egy, hanem rögtön három koncertet fog adni szeptemberben.

hirdetés
James Arthur ismét Budapesten ad koncertet
Fotó: Carsten Windhorst

James Arthurt sokan az X-Factorból ismerik, aminek 2012-es szériáját nyerte meg, így nem meglepő, hogy egész Európában népszerű lett.

2015. november 7-én hazánkban is adott egy nagykoncertet, amely a Budapest Sportarénában került megrendezésre, és igazán nagy sikernek örvendett, így sejteni lehetett, hogy vissza fog még térni. A magyar rajongók azonban álmukban sem hitték, hogy a következő év mit tartogat a számukra, hiszen 2016 szeptemberében három koncertet is ad a brit sztár hazánkban. 

Az első koncert szeptember 9-én kerül megrendezésre Szegeden az Összegyetemi Gólyatábor keretein belül. Itt egy viszonylag laza hangvételű bulira lehet majd számítani. A következő dátum szeptember 26-a és a budapesti Dürer kert lesz.

A közel egyórás akusztikus, intim műsor James legnépszerűbb dalait és pár feldolgozást is tartalmaz

– árulták el a szerzvezők. Erre a napra egyébként meglepően gyorsan elfogytak a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel egy második show-t is hirdettek, ami másnap, szeptember 27-én lesz megtartva.

James befejezte a második lemezével kapcsolatos utómunkálatokat, ezért érthető, hogy egy kis időt végre a rajongóival szeretne eltölteni, és talán már a lemez megjelenésének dátumát is megtudhatjuk tőle valamelyik koncertjén...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene koncert nyár
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek