Starity

A Little Mix több dalt is szentel Zayn Maliknak új albumán

2016. szeptember 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de már több mint egy év telt el Zayn Malik és Perrie Edwards szakítása óta. Azóta mindketten túltették magukat a zátonyra futott kapcsolaton, és továbbléptek, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lennének bennük sérelmek a szakítást illetően.

hirdetés

Fotó: SugarScape Illustration

Jesy Nelson nemrég a The Sunnak adott interjújában vallott arról, hogy kolléganőivel jelenleg is gőzerőkkel dolgoznak legújabb nagylemezükön, melyen több dalt is Zayn Malik ihletett, aki három éven át randizott Perrie Edwardsszal. A One Direction egykori énekese 2013-ban fél térdre is ereszkedett szerelme előtt, ám két évvel később felbontotta az eljegyzést, és kiadta Perrie útját.

A szakítás köztudottan megrázta az énekesnőt, mára azonban sokkal jobban érzi magát, mi több, az a hír járja, hogy újra rátalált a boldogság, méghozzá Luke Pasqualino színész személyében. Ennek ellenére azonban több dal is született korábbi hamvába holt románcáról, e szerzemények pedig a Little Mix negyedik stúdióalbumán kerülnek elhelyezésre.

Úgy gondolom, hogy tapasztalatainkat a zenén keresztül írhatjuk le legegyszerűbben, mert így több ember tud azonosulni velük. Ez az album sokkal felnőttesebb, érettebb lesz, mint a többi. Egy csomó olyan dolog van, ami kimondásra került, mégsem hallotta még senki... ha tudod, mire célzok

– magyarázta sejtelmesen Nelson Malikra utalva, majd így folytatta:

Úgy vélem, nyilvánvaló lesz, mely dalok szólnak róla. Bár a rajongótáborunk közös, mindegyik dal köthető lesz valamelyikünkhöz.

Zayn és Perrie már az esküvőt szervezték, amikor a fiú telefonon keresztül szakított a lánnyal I Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek