Starity

Megjelent az A Day To Remember legújabb lemeze

2016. szeptember 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel három évvel a Common Courtesy megjelenése után ma végre megérkezett az A Day To Remember újdonsága.

hirdetés
Megjelent az A Day To Remember legújabb lemeze

A Jeremy McKinnon vezette formáció igazán nem kapkodta el a dolgot, már ami az új nagylemez megjelenését illeti, hiszen alig pár hét híján három évet kellett várnunk a Common Courtesy után a Bad Vibration névre keresztelt lemez megjelenésére. A kiadványon összesen tizenegy szerzeményt sorakoztatott fel a csapat, melyek közül a címadó nótán túl a Paranoia lehet még ismerős a hallgatóság számára.

A zenekar egyébként a coloradói The Blasting Room nevű stúdióban rögzítette a lemezt, melyet saját kiadójukon, az ADTR-en keresztül juttattak el rajongótáborukhoz. A srácok elmondása szerint a dalok többségét a frusztráció, a stressz és a szorongás ihlette, de találhatunk az ártatlanság elvesztéséről, a negativitás pozitív irányba fordításáról és a már-már toxikussá váló szerelemről szóló szerzeményeket is. A legérdekesebb azonban mégis az, hogy a címadó Bad Vibrations volt az utolsó nóta, mely rögzítésre került.

A számlista:

  1. Bad Vibrations
  2. Paranoia
  3. Naivety
  4. Exposed
  5. Bullfight
  6. Reassemble
  7. Justified
  8. We Got This
  9. Same About You
  10. Turn Off the Radio
  11. Forgive and Forget
A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek