Starity

Rihanna új tetkója Drake-nek készült?

2016. szeptember 03. 13:01   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihannától nem áll távol a varratás, hiszen már számtalan tetkó díszíti a testét. Azonban a mostani darabjának különleges jelentése van.

hirdetés

Futótűzként terjedt a hír, miszerint a barbadosi szépség és a rapper egy párt alkotnak. Szerelmük a VMA-gálán bontakozott ki, miután Drake habozás nélkül ország világ előtt bevallotta érzéseit Ririnek, aki csak úgy repdesett a boldogságtól.

Nem sokkal a gála után, az after partin is együtt mulattak, ahol látszólag nagyon élvezték egymás társaságát. A lesifotósok a parti után lencsevégre kapták őket, amint egy fekete autóval távoznak a helyszínről.

Nagyon úgy tűnik Rihanna végre túltette magát szerelmén, Chris Brownon, aki mint tudjuk, nagyon sok fájdalmat okozott már az énekesnőnek.

Csütörtökön a Bang Bang tetoválószalon megosztott egy képet  Rihanna új tetkójáról, ami a bokáján kapott helyet, és nem akármilyen cápát ábrázol, hanem egy terepmintásat. Miért olyan meglepő ez? Ugyanis a napokban a TMZ nyilvánosságra hozta, hogy Drake pontosan ugyanilyen halat vásárolt Ririnek a torontói Ripley’s Aquariumban, amikor együtt randiztak.

Az utolsó képen láthatjuk, ahogy a barbadosi csillag magával hordta az ajándékot, illetve, a képen is feltűnik a sarokban.

Vajon mennyire komoly a helyzet Riri és Drake között? Nagyon úgy tűnik, hogy eléggé!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek