Starity

Őrület! Méregdrága táskával flangált Kim Kardashian 3 éves kislánya

2016. szeptember 04. 16:04   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian nem okozott ezúttal sem csalódást, vagy éppen meglepetést. A három éves kislánya milliókat érő táskát kapott ajándékba.

hirdetés

A közösségi oldalak legnagyobb sztárjának számító Kim Kardashianról köztudott, hogy imádja szórni a pénzt. Szereti a drága, sokat mutató és feltűnő holmikat, amit előszeretettel posztol Insta-fiókján. Természetesen Kim nincs egyedül ezzel, hiszen családja többi tagja is szereti a fényűzést, illetve a márkásabbnál-márkásabb és drágábbnál-drágább holmikat.

Kanye West feleségéről sok mindent el lehet mondani, ennek ellenére kétségtelenül jó anya, aki imádja a gyermekeit. Nagyon gondoskodó lélek, aki olyannyira szereti kis hercegnőjét, hogy nemrég félmilliós táskával lepte meg őt.

A képeken Kim nagyon extra szerelésben volt látható, ám ezúttal nem róla vagy a feltűnő napszemüvegéről cikkezett a sajtó, hiszen mellette ott tipegett lánya, North West is, aki egy potom félmillió forintos Fendi táskát lóbált édesanyja mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek