Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. szeptember 04. 14:02   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük meg ismételten a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!

hirdetés

Így ünnepelte születésnapját Zendaya

Mint már korábban beszámoltunk róla, a fiatal tehetség nagyon rossz időszakát éli, hiszen szülei több évnyi házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Ám nincs szó aggodalomról ugyanis, Daya szülei nagyon jó viszonyban vannak még mindig egymással, és pici lányuk 20. születésnapját is együtt ünnepelték meg.

 

Zendaya (@zendaya) által közzétett videó,

Ütős szelfiet készített Katy Perry

Az énekeső a minap nagyon jól sikerült képet posztolt közösségi oldalára, amin szájmaszkban, síeléshez kellő napszemcsiben, illetve hajában fonalakkal pózol. A kép mellé komment képpen pedig csak ennyit fűzött: „élek”. Perry most a Burning Man fesztiválon van, ahol köztudott, hogy az őrült megjelenés kötelező.

Hihetetlen helyes Adam Lambert új képén

Ki mondaná meg, hogy az amerikai énekes már 35. életévéhez közeledik? Legújabb fotóján pedig egy csokor gyönyörű hölggyel pózolt együtt, akiket a színházban töltött éveiből ismer még.

Ilyen cuki Lucy Hale kutyusa

A Pretty Little Liars sorozat sztárja a minap egy szörnyen aranyos videóval köszöntötte rajongóit Instagram-oldalán. A pici Elvis névre hallgató kedvence nagyon aranyosan leskelődik utazó táskájából. Egyszerűen zabálni valóan édes!

 

Lucy Hale (@lucyhale) által közzétett videó,

Joe Jonas edzőteremben feszít

A DNCE frontembere kikapcsolódás végett egyik barátjával elment edzsőterembe. Az énekes szemmel láthatóan komolyan veszi az edzést, hiszen izadtan feszít a kamerák előtt.

Nincs megállás Rihanna számára

A gyönyörű énekesnő megállíthatatlan! Most már Drake kedvese, azonban egyszerűen képtelen abbahagyni a munkát. Legutóbb a Made in America show-n lépett fel több tízezer ember előtt.

Eszméletlen helyen nyaral Avicii

Az ideiglenesen visszavonult DJ jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, hiszen az évek során egyre súlyosbodott egészségügyi problémája a folytonos koncertezések miatt. Reméljük hamarosan helyreáll a szervezete és újabb slágerekkel ajándékozza meg a világot!

 

Avicii (@avicii) által közzétett fénykép,

Ilyen gyönyörű Ariana Grande

A Side to Side énekesnője az elmúlt években tagadhatatlanul nagyot változott, szinte már rá sem lehet ismerni. Eltűnt a kislányos imázsa és immáron egy erős, határozott nő köszön vissza ránk. Ari ezzel a képpel egyébként egyik szeretett kollégájának akart üzenni, aki tegnap ünnepelte születésnapját.

Zabálnivalóan édes Chris Brown kislánya

A balhés énekes nemrég azzal került a címlapok elejére, hogy fegyvert mert emelni egy védtelen nőre, ám úgy látszik az ügy hamar megoldásra került, ugyanis Christ miután őrizetbe vették, nem sokkal az óvadékot is letették érte, ami 250 ezer dollárjába (~ 67 millió forintba) fájt az énekesnek. Reméljük, édes kislánya, Royalty nem ezt az életstílust fogja eltanulni papájától.

Kylie Jenner mesés ruhája

A fiatal valóságshow-sztárnál minden napra jut egy szelfi, amit sok fiatal lány szeretettel követ nyomon, hiszen jobbnál-jobb sminkeket mutat be. Azonban mostani képén ez a ruha valami mesésen áll neki, nem igaz?

Nick Jonas a VMA-ről jelentkezett

Emlékeztek Nick látványos VMA előadására, ami megannyi sztárt vont magába? Insta fotóján éppen a DNCE zenekarral láthatjuk, s ezzel mondott köszönetet az MTV-nek.

Demi Lovato rákapott a szelfizésre

Az énekesnő egyre gyakrabban tölt fel képet magáról Snapchatre és Instastory-ba. Milyen jól teszi, hiszen jól látjuk, hogy bomba formában van?

Stábtagokkal pózolt Harry Styles

A dalospacsirta a hírek szerint befejezte a Dunkirk forgatását, és ennek ünneplésekor kapta el egy közös képre néhány stábtag. Ugye milyen jól néz ki?

Elhunyt Zac Efron kutyája

Kutyaévben 84 évet élt Zac Efron kis jószága, akiről szívfacsaró posztot tett ki a színész. Innen is minden jót kívánunk neki!

Ilyen a dugóban ülni Taylor Lautnerrel

Hamarosan a Scream Queens 2. évadában láthatjuk a Twilight egykori csillagát, aki még mindig kényesen ügyel izomtónusra. A dugóban fotózkodott edzés után, hozzátéve, hogy nagyon elfáradt.

Törülközőben mutatta meg báját Emma Roberts

A színésznő is nagyon várja már a Scream Queens második évadát, addig pedig betekintést engedett legújabb fotósorozatába, amelyben csak egy törülközőt visel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek