Starity

Klippremier: Rebecca Black – The Great Divide

2016. szeptember 05. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Rebecca Black új, The Great Divide című dalához forgatott videoklipje.

hirdetés

Rebecca Black új videoklippel jelentkezett. A remek vokális képességeit egyre többször megmutató énekesnő The Great Divide címet viselő új dalához készített zenei videót. A Chaz Olivier és Taljon Deruiter rendezői munkáját dícsérő kisfilm a dal remix változatát jelenítette meg fantasztikus képi világban.

A Crash Cove által készített, az eredetihez képest sokkal ütemesebb verzió megkapta azt a lendületet, amely kiválóan passzol hozzá, az énekesnő ugyanis mozdulataival sikeresen megjelenítette a zene mondanivalóját.

A sztár kétszer is feltöltötte a videoklipet hivatalos YouTube-csatornájára, ugyanis míg az egyikben csak maga a kisfilm, addig a másikban rajongóknak címzett üzenet is látható, illetve hallható. A megjegyzések alapján bizony azt is ki lehet emelni, hogy a közönségnek egyre jobban tetszik a sztár munkája, bár külföldön, egészen pontosan Amerikában már nem is kételkednek a tehetségében, ami nem meglepő.

Az énekesnő egyébként nemrég bemutatta az ELLE magazin stúdiójában készített verzióját is a dalnak, ugyanis ott élőben adta elő az új szerzeményt. A bemutatkozó album tervei szerint már idén meg fog jelenni és ahogyan ezt a szerzeményt, úgy a többit is maga írta, megmutatva így azt is, hogy dalszerzőként is megállja a helyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek