Starity

Új színészek csatlakoztak a Shadowhunters második évadához

2016. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában forgatják kedvenceink a Freeform népszerű sorozatának második évadát – jelenleg a harmadik részen dolgoznak –, de a színészek listája még mindig bővül.

hirdetés

Fotó: Freeform

Januárban debütált a Shadowhunters című sorozat, amely Cassandra Clare méltán népszerű könyvein, A végzet ereklyéin alapul. Clary Fray (Katherine McNamra) és az árnyvadászok történetét a nézők hamar megszerették, így a folytatás nem is lehetett kérdéses – márciusban be is rendelték a második évadot. 

A forgatások kezdete előtt hozta le elsőként a Deadline a hírt, miszerint távozik a sorozat executive producere, Ed Decter. Az ő helyére rögtön ketten is kerültek Todd Slavkin és Darren Swimmer személyében.

A rajongók izgatottan várják a második évad kezdetét, ám addig is be kell érniük az ezzel kapcsolatos hírekkel. Ebben Todd Slavkin hatalmas segítség, Twitter-oldalán ugyanis rendszeresen beszámol a fejleményekről. Tőle tudhatjuk többek között azt is, hogy az első és a második részt már leforgatták, jelenleg pedig a harmadik epizódon dolgoznak kedvenceink. 

Azt már régóta tudhatjuk, hogy a Tündérkirálynővel is megismerkedhetünk ebben az évadban, ám az őt alakító színésznőről eddig nem kaptunk információt. Ettől függetlenül castinghírek természetesen vannak. Pár hete hozták nyilvánosságra, hogy Nick Sagar is szerepelni fog a Freeform szériájában, rá Victor Aldertree szerepét bízták a készítők. A szinopszis szerint Victor a Klávétól érkezik a New York-i Intézetbe, miután Jace (Dominic Sherwood) úgy döntött, elmegy Valentine-nal (Alan Van Sprang).

Fotó: Freeform

Csütörtökön jelentették be a rajongók számára, hogy pénteken egy újabb színészről rántják le a leplet. Az izgalmak fokozása végett a sorozat hivatalos oldalára egy visszaszámlálót, a közösségi oldalakra pedig egy rövid videót tettek közzé. Az ebben szereplő alak egy férfié volt, ezért többen úgy hitték, Sebastian érkezését jelentik be.  Ez azonban megtévésztésnek bizonyult, ugyanis egy hölggyel bővült a színészek listája: Alisha Wainwright-ot Maia Roberts szerepében láthatják a nézők 2017-ben.

Maia neve a könyvsorozatot olvasói számára ismerős lehet, ugyanis a Hamuvárosban ismerhettük meg, onnantól kezdve pedig rendszeresen találkozhattunk vele. A vérfarkaslány Luke (Isaiah Mustafa) falkájának tagja, aki jó barátságba kerül az árnyvadászokkal és Simonnal (Alberto Rosende).

Fotó: Freeform

A Shadowhunters folytatására még várnunk kell egyelőre, ugyanis 2017-ben kerül bemutatásra. A második évad húsz epizódból fog állni. A csapat augusztus elején kezdett el forgatni, ha hihetünk Matthew Daddario nyilatkoztának, akkor tizenegy hónap múlva fogják befejezni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek