Starity

Ittas vezetés miatt ismét lesittelték Drake Bellt

2016. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel kilenc hónappal a korábbi incidens után ismét bilincs került a Drake & Josh sztárjának csuklójára.

hirdetés

Úgy tűnik, Drake Bell továbbra sem tud választani az italozás és a vezetés között, ugyanis a rend őrei ismét lefülelték, hogy illuminált állapotban ült volán mögé. A 30 éves színész-énekest szeptember 1-jén, hajnali 2 óra 20 perckor állították elő, amikor a rendőrök észrevették, hogy szabálytalanul vezet, ezt követően pedig természetesen félreállították és igazoltatták. A szondáztatásnál rögtön világossá vált, mi okozta a bajt, így Bellt 96 órára lesittelték.

Ez már nem az első alkalom, hogy a gyerekként ismertté vált sztár bajba kerül, ugyanis 2009-ben San Diegóban, tavaly pedig Los Angelesben tartóztatták le szintén ittas vezetésért. Drake egyébként a közelmúltban harangozta be, hogy rövidesen turnéra indul. Fellépéssorozata a High School Nation elnevezést kapta, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy letartóztatása hatással lesz-e a közelgő koncertekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek