Starity

Shea Fisher anya lett

2016. szeptember 05. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég megszületett az ausztrál énekesnő első gyermeke. A gyönyörű sztár és férje, Tyson Durfey is örül, hogy a család új taggal bővült.

hirdetés

Ma reggel ezt a gyönyörű KISLÁNYT üdvözölhetjük a világon. Praise Royal Durfey 3040 grammal és 50 centiméterrel jött a világra. Mindannyian jól vagyunk

– írta a sztár a fenti kép mellé az Instagramon.

Shea és szerelme, Tyson természetesen nagyon izgatottak a rájuk szakadó szülői feladatok miatt, de közben nagyon boldogok is, hiszen új taggal bővült a családjuk, akit azóta több alkalommal is megmutattak a rajongóknak.

A pár egyébként 2013-ban házasodott össze, kapcsolatuk boldog perceiről pedig büszkén mutogatnak fotókat a közösségi oldalakon. A boldog szerelmespár nagyon élvezte a terhesség minden pillanatát, sőt, a gyönyörű énekesnő semmilyen édességet nem vetett meg a várandósság idején, de azért persze nagyon ügyelt arra, hogy semmi baja ne essen a születendő babának. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek