Starity

Ősszel érkezik az új Namie Amuro-kislemez

2016. szeptember 06. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben érkezik a j-pop-királynő, Namie Amuro legújabb kislemeze, melyek dalai az új élőszereplős Death Note-filmben fognak felcsendülni.

hirdetés
Ősszel érkezik az új Namie Amuro-kislemez

A minap került bejelentésre, hogy az új élőszereplős Death Note-film, a Death Note: Light Up the NEW World betétdalát (Dear Diary) Namie Amuro fogja felénekelni, valamint az énekesnő másik dala (Fighter) is hallható lesz a filmben. Előbbi képében egy balladát köszönthetünk, amiről a 38 éves énekesnő reméli, hogy inspirálóan hat rajongóira abban a tekintetben, hogy megtalálják az erőt, hogy szembenézzenek az élet kihívásaival, s meglássák a fényt a világban; utóbbi pedig egy pörgős nóta lett, amely az egyik főszereplő, Amane Misa szemszögéből íródott.

A film producere, Takahira Sato elmondta, hogy a korábbi Death Note-filmekben Red Hot Chili Peppers- és Lenny Kravitz-dalokat használtak, hogy felkeltsék a nemzetközi közönség figyelmét is. Most, hogy a Death Note világszerte ismert lett, erre már nincs szükség, s ezért egy japán előadóval szeretett volna együtt dolgozni, aki képviseli az országot. 

A Death Note: Light Up the NEW Worldöt egyébként október 29-én kezdik vetíteni a japán mozikban, a főszerepben pedig olyan sztárok bizonyítanak, mint Masaki Suda, Sousuke Ikematsu, Masahiro Higashide, Rina Kawaei, Mina Fujii, Eiichiro Funakoshi, Erika Toda és Sota Aoyama.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek