Starity

Ilyen zsűritag lesz Adam Lambert – videó!

2016. szeptember 06. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál X Factor látványos visszatérésre készül: zsűriszékbe ültette Iggy Azaleát, Adam Lambertöt és Guy Sebastiont.

hirdetés

Hamarosan érkezik az X Factor új évada az ausztrál képernyőkre, amiről már korábban beszámoltunk. Azonban a tehetségkutató most közzétett néhány betekintést a részekből, amiből kiderül, Adam Lambert, az amerikai szenzáció milyen zsűritag lesz az évad során.

Az a célom, hogy megtaláljam a generációnk szupersztárját. Van olyan, hogy a meghallgatás nem tökéletes, mégis van valami zseniális az előadásban, amiért bizalmat akarok szavazni neki

– mondta.

A műsor Facebook oldala folyamatosan tölti fel az ízelítőket, amiben mind a három tagot kicsit közelebbről megismerhetjük.

Fantasztikus, hogy a gyerek, aki a szobájában énekel, szupersztár lehet a show által

– lelkesedett Lambert.

Azonban amiről a zsűritagok nem tudnak, hogy van egy titkos tag, akit nem látunk, mégis beleszól a dolgok menetébe. Vajon ki lesz a meglepetés zsűritag, aki a színfalak mögül irányítja a történetet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek