Starity

Mel C visszatért – klippremier

2016. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap tette közzé legújabb szerzeményét, és az ahhoz készített kisfilmet.

hirdetés

Hosszú kihagyás után Mel C végre visszatért! Az énekesnő bejelentette, hogy Version of Me címmel október 21-én dobja piacra hetedik szólólemezét, melynek beharangozó tételeként került közzétételre az Anymore. Az énekesnő bevallása szerint új albumának keretein belül olyan zenét szeretett volna szerezni, amilyet ő maga is szívesen hallgatna.

A lemez bejelentésének híre némileg meglepte a Spice Girls-rajongókat, ugyanis Mel C elzárkózott a csapattal való újbóli összeállás gondolatától, így sokan arra gyanakodtak, hogy továbbra is jegeli énekesnői karrierjét. Ezt támasztotta alá az is, hogy Stages című korongjának 2012-es megjelenése óta alig lehetett hallani felőle.

Mel C imádja a lányokat, de jelenleg nem alkalmas számára az időpont az újbóli összeállásra. Egyéb tevékenységei elsőbbséget élveznek, és már Victoria is világossá tette, hogy nem akar visszatérni, ami szintén probléma

nyilatkozta tavasszal egy bennfentes a népszerű lánycsapat füstbe ment összeállása kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek