Starity

Így folytatódik a Grace klinika

2016. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy hónappal a tizenkettedik évad lezárulását követően szeptember 22-én képernyőre kerül a Grace klinika folytatása.

hirdetés

Az ABC népszerű drámasorozatának alkotói igen büszkék lehetnek magukra, hiszen kevés sorozat készítői mondhatják el, hogy több mint egy évtizeden át képesek fenntartani a tévéznézők érdeklődését. A Grace klinika stábja azonban igazán nem panaszkodhat, hiszen két hét múlva ismét visszatérhetnek a képernyőre, méghozzá a tizenharmadik évaddal.

A minap megérkeztek a sorozat folytatásának werkfotói, valamint az Entertainment Weeklynek köszönhetően arra is fény derült, mi várható az új évadban, mely természetesen a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is bővelkedik majd izgalmas eseményekben.

Amikor valaki megérkezik a kórházba, Bailey megpróbálja kideríteni, mi történt, ezzel szemben a többiek a segítségére sietnek. Meredith súlyos titkokat őriz, melyek kihatással lesznek mind az Alexhez, mind a Maggie-hez fűződő kapcsolatára. Mialatt Richard egy nagy döntés meghozásával segítséget nyújt Jónak, April és Catherine összecsapnak az újszülött felett

– olvasható az új évad szinopszisában.

Fotó: ABC
Fotó: ABC / Mitch Haaseth
Fotó: ABC / Eric McCandless
Fotó: ABC / Eric McCandless
Fotó: ABC 
Fotó: ABC 
Fotó: ABC 
Fotó: ABC 
Fotó: ABC 
Fotó: ABC 
Fotó: ABC 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek