Starity

Ilyen lesz az Underworld új része

2016. szeptember 08. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan folytatódik az évszázados háború a vámpírok és a vérfarkasok között, melynek Selene véglegesen is véget szeretne vetni.

hirdetés

2012-ben került a mozikba az Underworld-trilógia legutóbbi része, Az ébredés. Az adaptáció akkoriban számos kérdést hagyott maga mögött, melyekre hivatalosan január hatodikán kapunk választ, ugyanis akkor kerül bemutatásra a filmsorozat immáron ötödik része. A Blood Wars névre keresztelt epizód elődeihez hasonlóan nagyon izgalmasnak ígérkezik, amelyből a Sony Pictures által most egy kis ízelítőt is kaptunk.

Az már egészen biztos, hogy ismételten Kate Beckinsale bújt a latexruhás vámpírlány, Selene bőrébe, és mivel korábban már azt is megtudhattuk, hogy a Michael Corvint alakító Scott Speedman távozott az Underworld stábjából, így az új részben Trent Garett bújik majd az ikonikus hibrid bőrébe.

Továbbá főbb szerepben tündököl még a Trónok harca sztárja, Charles Dance, valamint Theo James is, akik már az előző részben is megcsillogtatták tehetségüket. A filmet egyébként ezúttal is Anna Foerster rendezte, akinek neve több más adaptációhoz is köthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek