Starity

Lucifer visszatér a képernyőkre

2016. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: Move

Lucifer Morningstar és Chloe Decker újra nyomoz Los Angeles utcáin. Az idén januárban a Fox csatornán startolt, hazánkban pedig a Viasat3-on futott amerikai sorozat még ebben a hónapban folytatódik, méghozzá szeptember 19-én.

hirdetés

Az előzőekben tanúi lehettünk annak, ahogy a bukott angyal szabadságra vágyva az Angyalok városa felé veszi az irányt és saját klubjában éli felhőtlen életét, amikor testvére váratlanul felbukkan, hogy megpróbálja visszavinni őt oda, ahonnan jött. Ez azonban csupán a gondok kezdete, ugyanis egy kedves barátja meggyilkolásával is megvádolják, ezért úgy dönt, ő maga deríti ki a valóságot, és bünteti meg a valódi tettest Chloe rendőrtiszttel karöltve. Végül bevetve befolyását, Lucifer tanácsadóként a rendőrségnél marad, hogy segítse a nő munkáját. 

Mi várható a folytatásban?

Míg az eddigi részek során csak ízelítőt kaptunk az Ördög múltjából, addig most még inkább elmerülünk történetében. A karaktereknek már nemcsak gyilkosságokat kell felgöngyölíteniük, hanem egy igazán fontos személy felkeresésére vállalkoznak, aki nem csupán megszökött a Pokolból, hanem komoly ellenfelet is jelent számukra...

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek