Starity

Sophia Bush: „Élvezetesebb, mint pletykálni”

2010. október 05. 09:09   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sophia Bush, a tehetséges és gyönyörű amerikai színésznő hisz még abban, hogy egyszer egy jobb világban élhetünk majd. És ez nem csak a hétköznapjainkra, hanem az internetre is vonatkozik.

hirdetés
Sophia Bush: „Élvezetesebb, mint pletykálni”

A hírességek körében is eltejedt Twittert mindenki másra használja. Van, aki amolyan miniblogként. Vannak sztárok, akik így közvetítenek rajongóiknak. És van egy egészen pici csoportja a tweetelő sztároknak, akik figyelemfelkeltésre: méghozzá hasznos ügyek érdekében.

Vannak olyanok például, mint Sophia Bush, akinek nem az a legnagyobb problémája, hogy másokat szívasson Twitteren keresztül, vagy hogy még nagyobb rajongói tábort gyűjtsön magának. Sophie, amióta csak regisztrálta Twitter-hozzáférését, azóta próbálja felhívni a figyelmet például a néhány hete történt olajkatasztrófára, illetve a környezettudatos életmódra.

Legújabb kampánya, a #MoreFunThanGossip ('Élvezetesebb, mint pletykálni') egy olyan projekt, amibe bevonja követőit is. Ha valaki tweetel valamit, amiben értéket lát, és odabiggyeszti a végére ezt a jelmondatot, akkor Sophia azt retweeteli (ez azt jelenti, hogy elolvassa, és utána szétküldi ő is az ő követői között) hogy mindenki láthassa. Ezzel nem csupán arra kéri az embereket, hogy ne terjesszenek rosszindulatú pletykákat, hanem arra is, hogy értékeljék az őket körülvevő világ örömeit.

Egyébként környezetvédelemmel kapcsolatos tweetekben szintén jeleskedik a Vampire Diaries rosszfiúját alakító Ian Somerhalder is, aki annak idején erősen bírálta a kormányt, illetve a felelős pozíciót betöltő embereket, amiért nem megfelelően kezelték az olajkatasztrófát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek