Starity

Friderikusz Sándor népmozgalmat indított

2010. október 05. 12:12   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szombati Megasztár legnagyobb dobása, Friderikusz Sándor meglepő bejelentése – miszerint népmozgalmat indít – kisebb lavinát indított el.

hirdetés
Friderikusz Sándor népmozgalmat indított

Friderikusz Sándor kezdeményezte, hogy a párhuzamosan sugárzott tehetségkutatók egyike más időpontban, más napon kerüljön adásba. Kijelentése óta több ezer e-mailt kapott, támogatván ötletét. Azonban az RTL Klub nem hajlandó az X-Faktort sem más napra, sem más műsorsávba tenni.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nyilvánvalóvá tette, hogy a legnagyobb jóindulat mellett sem hajlandó Friderikusz Sándorral leülni beszélgetni.

„Augusztus 28 óta fél nyolckor kezdődik az X-Faktor. Nem változtattunk eddig sem az időponton, és nem is áll szándékunkban. A konkurencia már megtette, hogy változtatott a Megasztár kezdési időpontján, rajtuk áll vagy bukik, hogy átteszik-e másik napra a show-t. Mi már a Csillag születik fináléjában a nézők tudomására hoztuk, hogy 2010 az X-Faktor éve lesz, nem árultunk zsákbamacskát. Augusztus elején pedig már az is nyilvánvalóvá vált, hogy mikor is rajtol a műsor. A TV2 szépen bevárt minket, majd bejelentették, hogy augusztus 21-én lesz Megasztár. Az egészben az a vicc, hogy erről sem a tévéújságok, sem a port.hu tévéműsora nem tudott, hiszen a már említett napra egy vígjáték volt a műsorrendre tűzve.” – nyilatkozta Kolosi.

Az RTL Klub tehát továbbra sem tér ki a rivalizálás elől, de nem is akar harcolni, hiszen a nézettségi mutatók őket igazolják az első adás óta; két hét múlva pedig az élő adások is elkezdődnek végre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek