Starity

J Balvin Safari című dalával hódít

2016. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 2-án jelent meg J Balvin új dala és az ahhoz készített videoklip, amely néhány nap leforgása alatt már több mint 19 millió megtekintéssel büszkélkedhet. Ilyen rövid idő ekkora nézettséget pedig nem mindenkinek sikerül produkálnia.

hirdetés

José Álvaro Osorio Balvin – ismertebb nevén J Balvin – már több remek dallal beírta magát a zenetörténelembe, nem csoda tehát, hogy az utóbbi években igazán nagy nevekkel is volt szerencséje együtt dölgözni. Az 1985-ben született regaetton énekes most új dallal hódít, amelynek kisfilmje rövid idő alatt rekordnézettséget produkált.

Hivatalos Vevo-csatornáján Ay Vamos című videoklipje a legnépszerűbb eddig, amely 2014-es megjelenése óta már 958 milliónál is nagyobb nézettséget produkált, így nem meglepő, hogy új kisfilmje szintén jól szerepel az interneten, ugyanis a Safari már több mint 19 milliónál tart. Bár az előbbihez képest ez a szám még kicsi, azt érdemes megemlíteni, hogy mindezt szeptember 2-a óta sikerült produkálnia. A dal videoklipje – amelyben egyébként Pharrell Williams, BIA és Sky is közreműködött – immáron már a 10. helyet birtokolja a legsikeresebb zenei videókat felsorakoztató listán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek