Starity

Új reality show-val rukkol elő Paris Hilton

2010. október 05. 14:02   |   Szerző: Bondgirl21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a kokóbotrány nem lett volna elég, a meglévő két valóságshow mellé még egyet csinál Paris. Egy igazán mélyreható sorozatot szeretne forgatni.

hirdetés
Új reality show-val rukkol elő Paris Hilton

A sorozat kerületein belül bepillantást nyerhetünk az ő életébe, valamint megismerhetjük a reflektoron kívüli énjét.

Egyszer már probálkozott valami ilyesmivel Paris Hilton,  Not France címmel, ez egy hasonló témára épülő életrajzi dokumetnumfilmecske volt. Ezek szerint nem kavart nagy port, mint azt ő remélte, ergo fel kell tenni a cseresznyét a habra, és csinálni kell mégegyet, hátha abból ért valamit a közönség.

„Ez nem olyan lesz, mint a The Simple Life, ahol Paris még rá is játszott a buta, elkényeztetett fruska szerepére, hanem valami egészen más, új oldalról mutatja majd be a mindennapjait, úgy, ahogyan még senki sem látta. Talán így jobban meg tudják őt érteni az emberek, hiszen amellett, hogy különleges helyzetben van, ugyanúgy vannak problémái, érzései, mint bárki másnak.” – nyilatkozta a projekt egyik vezetője.

Kiváncsian várjuk, mi lesz vele, és szívessen megnéznénk, amikor a bíroság közmunkára ítéli, és társadalmi munkában tevékenykedik. De ezt bizonyára nem fogják a nézők orra alá dörgölni.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek