Starity

Lola újabb napja

2010. október 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lola legújabb, John the Valianttal közösen készített dala tegnap debütált a VIVA-n. A klippremier meglehetősen pozitív visszhangot kapott a közönségtől.

hirdetés
Lola újabb napja

Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője, úgy tűnik, két album megjelenése között sem tétlenkedik.

Közel két év telt el Lola legutóbbi nagylemezének megjelenése óta, de az énekesnő valószínűleg nem unatkozik, hiszen az elmúlt időben is rengeteget dolgozott. A sok fellépés és televíziós szereplés mellett év elején a Symbiennel közös Callin' című dallal hódított a slágerlistákon, majd a Comet-dalban is hallható, illetve látható volt, melynek klipje Ha zene szól címmel volt látható a VIVA-n, és olyan előadók közreműködésével készült, mint Szikora Róbert, SP, Zséda, AFC Tomi, Márk, Judy és egyéb Comet-győztesek.

A John the Valianttal készített legújabb dal, mely az Another Day címet viseli, nagy beharangozás után tegnap volt először látható a VIVA Interaktívban. A klip rendezői, illetve operatőri munkálatai Puskás Peti és SP nevéhez fűződnek. A kisfilm főszereplői természetesen Lola, illetve Baronits Gábor, akivel a magánéletben is egy párt alkotnak. Az énekesnő számára, bár már több ízben is láthattuk szerelmes jelenetben, a forgatás igazi kihívást jelentett.

„Most tényleg izgultam a forgatáson, hiszen nekem nehezebb hozzám közel álló emberekkel együtt dolgozni, mint egy idegennel. Akkor is lámpalázas voltam, amikor apukám elkísért a koncertekre, és most sem volt ez másképp Gáborral, de ennek ellenére, vagy épp ezért nagyon jól sikerült a közös munka.” – nyilatkozta az énekesnő, aki külön örül annak, hogy baráti társaságával önálló klippel rukkolhattak elő.

Lola máris rengeteg pozitív véleményt kapott a klippel kapcsolatban a Twitteren és a fórumokon. A rajongóknak pedig nem kell már sokat várniuk a negyedik nagylemez érkezéséig sem.

A videó megtekinthető a YouTube-on is:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek