Starity

Holnap érkezik a Sötét ötven árnyalatának első előzetese – betekintés!

2016. szeptember 12. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók már tűkön ülve várják A szürke ötven árnyalatának folytatását, amelynek előzetese már az ajtóban van!

hirdetés

Holnap debütál A Sötét ötven árnyalatának első igazi előzetese, amelyhez érkezett egy rövid betekintő a Universal Picture YouTube-csatornáján. Emellett pedig egy teljesen új kép is érkezett a filmhez, amely valószínűleg az első hivatalos moziplakát lesz.

Universal Picture

A könyv folytatásában Anastacia és Christian ismét egymásra találnak, így megismerhetjük a szívszorítóan helyes milliárdosnak a sötét múltját.

A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál. De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott „Ötven árnyalatának” szívszaggató múltjáról. Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését – Google Books

Az előzeteshez a betekintést alább nézhetitek meg, a film pedig 2017 februárjában érkezik világszerte.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek