Starity

Taylor Swifttel stúdiózik Kesha?

2016. szeptember 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan hivatalos megerősítés egyelőre még nem érkezett, de külföldön máris arról szólnak a pletykák, hogy egy gigaslágeren dolgozik a Shake It Off és a Tik Tok énekesnője.

hirdetés

Kesha ugyanis arról számolt be a közösségi oldalain a minap, hogy egy Grammy-díjas kollégájával dolgozik, és jó érzései vannak a kollaborációt illetően. A rajongóknak természetesen furdalni kezdte az oldalát a kíváncsiság, kiről is lehet szó, amikor tekintetük a bejegyzéshez biggyesztett emojikra esett, melyekből összesen tizenhárom volt – ennyi díjat zsebelt be Taylor.

Miről árulkodnak az emojik? I Fotó: Instagram / Kesha (screenshot)

Ha mindez nem volna elég bizonyíték, a fanatikusok rámutattak, hogy Kesha legújabb, a stúdióban készült fotóján pont ugyanolyan fülest visel, mint amilyet Taylor a 1989 című korongjának rögzítése idején. Vajon ez egy újabb arra utaló jel, hogy együtt dolgoznak, vagy puszta véletlen az egész? 

A füles is véletlen lenne? I Fotó: Instagram / Kesha ; Instagram / Taylor Swift

A rajongók többsége egyébként izgatottan fogadta a hírt, hogy a két énekesnő esetlegesen együtt dolgozik, bár ezt egyelőre semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg. Az azonban tény, hogy Tom Hiddlestonnal való szakítását követően Swift is stúdióba vonult, hogy megkezdje új nagylemezének rögzítési munkálatait, melyen minden bizonnyal szentel egy-két dalt előző exének, Calvin Harrisnek is. 

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek