Starity

Válik Ayumi Hamasaki

2016. szeptember 15. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A j-pop királynője, Ayumi Hamasaki másodszorra is beadta a válókereseti papírokat.

hirdetés
Válik Ayumi Hamasaki

Szeptember 11-én hivatalos blogján keresztül jelentette be Ayumi Hamasaki, hogy három év házasság után véget vetettek közös életüknek férjével, Tyson Bodkinnal.

Valamit el kell mondanom nektek. A társam – akivel három évig jártunk együtt ezt az utat – és én úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjunk. Ő a saját útját járja, míg én az enyémet. Azért írtam ezt most le nektek, mert azt szerettem volna, hogy tőlem halljátok először. Mostantól teljes mértékben a Team Ayu Limited Live Tour 2016 turné próbáira, és az új dalok rögzítésére fókuszálok. Legyen szép vasárnapotok!

A 37 éves énekesnő és Bodkin 2014 tavaszán házasodott össze az Amerikai Egyesült Államokban, és Ayu édesanyja intézte a papírokat Japánban, hogy ott is hivatalos legyen házasságuk. Az énekesnő ügynöksége, az avex trax nem kívánta kommentálni a történteket, csak annyit fűzött hozzá, hogy ez Hamasaki magánügye.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek