Starity

Kiderült, hogy kik fognak szerepelni az Amerikai Horror Story új évadában

2016. szeptember 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AHS hatodik évadát nagy rejtély övezte, ugyanis az izgalmas előzeteseken kívül nem igazán kaptunk infókat az új évaddal kapcsolatban.

hirdetés

Amerikában szeptember 14-én este volt az Amerikai Horror Story 6. évadának premierje, melyet már rajongók milliói vártak. Az idei évben ugyanis a szokásosnál kevesebb információ látott napvilágot a folytatással kapcsolatban, így még az évad alcíméről és témájáról sem tudtunk meg semmit. Mostanra azonban biztosra vehetjük, hogy az évad alcíme My Roanoke Nightmare lett és a történet a Roanoke kronológiáját dolgozza fel.

A főszereplők neveire az évadnyitó rész végén derült fény, így most már bizton állíthatjuk, hogy Kathy Bates, Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr., Lily Rabe, Andre Holland, Denis O'Hare, Wes Bentley, Evan Peters, Cheyenne Jackson és Angela Bassett ismét elkápráztatja a nézőket. A folytatásban pedig visszatérő szereplőként feltűnik majd Finn Wittrock, Matt Bomer és Lady Gaga is, akik az előző szezontól eltérően most kevesebbet lesznek láthatóak.

Fotó: FX

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek