Starity

Joe Jonas a megfélemlítés ellen

2010. október 05. 20:08   |   Szerző: kocadonna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas is, mint Demi Lovato, küzd a megfélemlítés ellen, ami a mostani tinédzserek körében elég gyakori. A Cambio készített vele egy videót, amiben felhívja mindenki figyelmét a problémára.

hirdetés
Joe Jonas a megfélemlítés ellen

Úgy látszik, Joe Jonas is csatlakozik Demi Lovatóhoz, és próbál segíteni azoknak a tiniknek, akik nehéz időszakon mennek, illetve mentek át valaki miatt.

A középső Jonas arról a tényről mesélt, mennyi gyűlölet van a mai világban, és emiatt az emberek zsarnokoskodnak egymással. A srác elmondása szerint ő nagyon optimista, és mindenkit bátorít arra, hogy adják tovább ezt az üzenetet, és akkor talán kevesebb erőszak és félelem lesz. „Ha látsz valakit egyedül ülni, miért nem köszönsz neki? Hiszen biztosan borzasztó lehet magányosan ebédelni a büfében, vagy az iskolában.”

Reméljük, Joe üzenete segít, hogy rájöjjünk annak a fontosságára, a megfélemlítés hazánk és más országok számára is igen súlyos dolog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek