Starity

Kukkants bele a Scream Queens folytatásába!

2016. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt két hónapban több rövid betekintő és előzetes érkezett a Scream Queens folytatásába, most azonban olyan jelenetek érkeztek, melyek az évadnyitó részben lesznek benne.

hirdetés

Hihetetlen belegondolni, de már csak pár nap van hátra a Scream Queens második évadáig, mely biztosan nem lesz izgalommentes. Az új évadban olyan sztárok bizonyíthatják tehetségüket, mint Emma Roberts, Billie Lourd, Abigail Breslin, Keke Palmer, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, John Stamos, Taylor Lautner, Colton Haynes, valamint Kirstie Alley is fel fog bukkanni a folytatásban.

Az évadnyitóhoz pénteken két betekintő érkezett, melyek bepillantást engednek a Channelök érdekesen alakuló életébe, ugyanis Cathy Munsch úgy dönt, hogy alkalmazza őket saját kórházában.

Míg az első videóban annak lehetünk szemtanúi, hogy kedvenceink megvitatják a "ghosting" szó jelentését, addig a másodikban megnézhetjük azt a jelenet, amikor Munsch dékán három év után meglátogatja a Channeléket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek